Over Ons

Wie zijn wij

 

Sinds 1946 is Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V. uitgegroeid tot een goed lopend middelgroot bedrijf. De werkzaamheden bestonden toen voornamelijk uit het traditionele stucadoorswerk, lijst en ornamentwerk en stucadoren van boten.

 

Door ontwikkelingen van nieuwe materialen en mogelijkheden en het inspelen op deze mogelijkheden werden de activiteiten binnen het bedrijf steeds verder uitgebreid. Een voorbeeld hiervan is buitengevelisolatie, akoestische plafonds en wanden en een grote verscheidenheid aan moderne sierpleisters.

 

Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf. Wij leiden startende stucadoors op, met alle kennis en vaardigheden die door de jaren heen zijn vergaard, tot allround stucadoors.

 

Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V. is 1979 overgenomen door de neef van de heer J. muis, de heer P.J. van Egmond. Hij heeft het bedrijf met dezelfde enthousiasme en passie voortgezet. In 2005 is zijn zoon toegetreden tot het Stucadoorsbedrijf. Naast jarenlange ervaring als meester stucadoor, brengt hij als bouwkundig ingenieur daarnaast ook de nodige technische kennis mee. Hierdoor is stucadoorsbedrijf Muis zowel voor uw kleine als grote projecten de prefecte sparringspartner.

 

Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V. is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vertrouwde naam voor zowel de particulieren- als de zakelijkemarkt

 

Profielschets

 

Opgegroeid met het bedrijf en zijn voorliefde voor het stucadoors vak heeft Kevin van Egmond in 2005 doen besluiten Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V. dat sinds 1946 bestaat over te nemen.

 

Zelf heeft hij jarenlange ervaring in het vak en is erkend leermeester bij Afbouwkeur waardoor hij gekwalificeerd is om jonge stucadoors op te leiden tot vakman.

 

Daarnaast is hij Bouwkundig Ingenieur. Door deze extra kennis denkt Stucadoorsbedrijf Muis een stap vooruit en bent u ook op contructie technisch vlak verzekerd van deskundig advies. Voor de juiste keuze van uw stukwerk tot een helicopter view in projectmatig werk, voor beide kunt u bij ons terrecht.

Werkplaats:

Kaarweg 14

1976 CZ IJmuiden

Kantooradres:

Driehuizerkerkweg 82

1985 HC Driehuis

 

Muis daar knapt je huis van op!

Bel nu 06-27066859