Garanties

Enkele van onze kenmerken zijn:

 

  • Vakmanschap
  • Erkend NOA-Afbouwbedrijf
  • Lid Stuckeur Erkenningsregeling
  • Garantieregeling
  • Vrijblijvende prijsopgaaf
  • Duidelijke offertes en afspraken

2

Garanties

 

Door 65 jaar ervaring is Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V., een bron van vakmanschap en kennis. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat altijd streeft naar de hoogste kwaliteit! Wij zijn een afbouwbedrijf dat werkzaam is in de nieuwbouw, renovatie, restauratie, woningbouwverenigingen en de particuliere sector.

 

Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V. is een erkend 'AfbouwKeur' stucadoorsbedrijf. Om een Erkenningsregeling te ontvangen moet een bedrijf aan een aantal eisen voldoen en de stichting Afbouwkeur toets ieder jaar met onhankelijke controleurs de erkende bedrijven zowel op de bouwplaats als de bedrijfsvoering. Dit betekent voor u, dat u gegarandeerd bent van gekwalificeerde vakmensen en garantieregeling.

 

Daarnaast zijn wij lid van de NOA afbouwgarantie. Als NOA-afbouwbedrijf maken wij heldere afspraken. U tekent niet voor kleine lettertjes en kunt erop vertrouwen dat u met vakmensen in zee gaat. Veel van de eisen waar wij aan moeten voldoen als NOA afbouwbedrijf zijn vermeld in de Algemene Consumentenvoorwaarden die NOA in samenspraak met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond heeft opgesteld.

 

Elk afbouwbedrijf dat is aangesloten bij NOA is verplicht deze consumentenvoorwaarden te hanteren. Ons lidmaatschap van de NOA geeft u het recht op de NOA Afbouwgarantie voor particulieren. Waardoor u altijd verzekerd bent van een goed eind resultaat.

 

Hierdoor bent u altijd verzekerd van vakmanschap en kwaliteit!

Werkplaats:

Kaarweg 14

1976 CZ IJmuiden

Kantooradres:

Driehuizerkerkweg 82

1985 HC Driehuis

 

Muis daar knapt je huis van op!

Bel nu 06-27066859